Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

BILTHOVEN

Lassuslaan 30 - 3723 LK
€ 1.585.000 k.k.
foto 1 Lassuslaan

Description

Aan fraaie en groene laan gelegen, verrassend ruime vrijstaande villa. De villa is onder architectuur gerealiseerd in 1982 en heeft een bruto vloeroppervlakte van maar liefst 521m²! Mede hierdoor en door de super ligging nabij scholen, bossen, sportfaciliteiten en winkels, is deze villa meer dan uitstekend geschikt voor (grotere-) gezinnen.

De schitterende omliggende en aangelegde tuin van 2.175m² ligt in een fraaie harmonie met de omliggende percelen en biedt naast een super zonligging op het zuid-westen, alle privacy en comfort. Meerdere zonneterrassen (waarvan een overdekt) , vrij uitzicht op groen, een sproei-installatie en een tuinberging completeert het geheel.

Via de oprijlaan met veel parkeergelegenheid is de in een later stadium aangebouwde dubbele garage met elektrische toegangsdeuren bereikbaar. Boven dit bijgebouw is er tevens een zeer royale speel- of bergzolder aanwezig.

Globale indeling begane grond
Ontvangst hal met garderobe en toilet. Via dubbele deuren is de sfeervolle woonkamer met openslaande deuren en openhaard bereikbaar en aangrenzend is er een eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. De lichte woonkeuken bevindt zich in het centrum van de woning met toegang tot de provisie-/wijnkelder en loopt over in een gezellige tweede leefruimte met televisiehoek. Tenslotte is er een compacte bijkeuken van waaruit de dubbele garage van binnenuit bereikbaar is.

Eerste verdieping
Overloop met toilet en toegang tot een viertal, ruime en in grootte variërende, slaapkamers. Daarnaast is er een complete badkamer. Aan de rechterzijde van de villa bevindt zich de slaapvleugel voor de ouders bestaande uit een tweede overloop met toegang tot een complete tweede badkamer een kleedkamer en een vijfde ruime slaapkamer.

Tweede verdieping
Een drietal ruime bergzolders, in hoogte variërende van 1.70 tot 1.83m, welke bereikbaar zijn via vlizotrappen.

Bijzonderheden
Goed onderhouden villa met volledige isolatie, alarm- en airconditioninginstallatie en veel leefruimte. De netto gebruiksvloeroppervlakte bedraagt 278m², overige inpandige ruimte 78m², bruto inhoud 1310m³.
Kortom een heerlijk familiehuis op een prachtig plekje in de villawijk Bilthoven Noord.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.585.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1982
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
278 m2
Other indoor space
78 m2
Exterior space attached to the building
15 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1310 m3
Plot size
2175 m2
Contactpersoon

Marcel Roelofs profile image

Marcel Roelofs
Real estate agent - Specialist in Farmhouses and Country Living

+31 6 532 760 82
marcel@ververjetwinters.nl

Verver Jet Winters Makelaars

Rijksstraatweg 26A
9752 AE Haren


050 534 0515


info@ververjetwinters.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us