Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

BILTHOVEN

Hasebroeklaan 8 - 3723 DK
€1.485.000 k.k.
foto 1 Hasebroeklaan
foto 2 Hasebroeklaan 8
foto 3 Hasebroeklaan 8
foto 4 Hasebroeklaan 8

View all 52 images

Description

Deze zeer bijzondere en onder architectuur gerealiseerde villa kenmerkt zich door ruimte, een doordachte en sfeervolle indeling en de zeer beschutte groene ligging.

Een bijzonder huis op een uitstekende locatie, in een rustige laan in Bilthoven-Noord, in een bosrijke omgeving op korte loopafstand van de natuur, het NS station, scholen en winkels.

De woning heeft een netto gebruiksoppervlakte van ruim 240m² en is gesitueerd op een groot perceel van meer dan 1700m² en kent een grote mate van privacy.

De villa is door de huidige eigenaar 44 jaar geleden ontworpen met het idee een compacte en efficiënt ingedeelde woning te maken met ruimten die niet groter zouden zijn dan het gebruik noodzakelijk maakt. Maar tegelijkertijd groot genoeg en in een aantrekkelijke vorm. We kunnen rustig stellen dat dit uitstekend is gelukt.

Bovendien is door het materiaalgebruik een intieme sfeer ontstaan die van de woning meer een thuis dan alleen een huis maakt. Dit materiaalgebruik heeft overigens, door het geluidsabsorberend vermogen ervan, tevens tot gevolg dat er een aangename akoestiek heerst. Aan de woonkamer van 35m² (met open haard en vide) is in een later stadium een lichte serre van 20 m² aangebouwd die rondom zicht geeft op de bijzondere tuin met oplopende terrassen.

De ruime woonkeuken vormt het hart van het huis en is uiterst sfeervol en heeft directe toegang tot een grote bijkeuken met tevens de opstelplaats voor zowel de c.v.-ketel als de wasmachine en droger. Tevens is er vanuit de keuken directe toegang tot een ruime bijkeuken annex fietsenberging.
Vanuit de bijkeuken, maar ook via een aparte voordeur is er een verbinding met het kantoor van meer dan 50m². Deze ruimte, met eigen toilet, is op verschillende manieren te gebruiken (denk daarbij aan bijvoorbeeld een gastenverblijf, een aparte ouderslaap-, fitnessruimte of werkruimte).
Vanuit de hal met tweede buitenentree is er een vaste trap naar de onderliggende garageruimte van bijna 50m² met ruimte voor twee auto's.
Op de verdieping liggen aan de overloop met lichtkoepel, een gangkast en een drietal, gezellige slaapkamers met een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.
Tevens bevindt op deze verdieping de ouderslaapkamer met eveneens een eigen badkamer, waarin een dubbele natuurstenen wastafel en een groot ligbad, speciaal geschikt om in te douchen. Aan deze slaapkamer is een omsloten balkon met uitzicht op de tuin gelegen.

In de zonnige en op het zuiden gelegen prachtig aangelegde tuin met intieme zonneterrassen ligt tevens, half verdiept, een bunker van maar liefst 140m² (hierdoor is de terrasvormige opbouw van de tuin ontstaan), waarin zich tien kamers bevinden. De bunker is te betreden via een gemetselde trap en is te gebruiken voor vele gebruiksdoeleinden.

Kortom, dit is een wel heel speciale woning met veel sfeer en gebruiksgemak, zoals u er geen tweede zult aantreffen.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.485.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1973
Specific
N/A
Roof Type
plat dak
Surface Areas And Volume
Living area
240 m2
Exterior space attached to the building
8 m2
External storage space
46 m2
Volume in cubic meters
1129 m3
Plot size
1718 m2
Contactpersoon

Mervyn Zeldenrust profile image

Mervyn Zeldenrust
Real estate agent - Expert in Heritage and Monumental homes

+31 6 391 054 32
mervyn@ververjetwinters.nl

Verver Jet Winters Makelaars

Rijksstraatweg 26A
9752 AE Haren


050 534 0515


info@ververjetwinters.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us