Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

HILVERSUM

Wagnerlaan 4 - 1217 CR
€1.250.000 k.k.
foto 1 Wagnerlaan
foto 2 Wagnerlaan 4
foto 3 Wagnerlaan 4
foto 4 Wagnerlaan 4

Bekijk alle 30 afbeeldingen

Description

Op een prachtige plek in villawijk Trompenberg, gekenmerkt door haar natuurlijke bomenopstand is dit voornaam vrijstaand en rietgedekt familie landhuis 'De Oude Gaard' gesitueerd. Een plek waar een grote familie kan opgroeien, iemand aan huis kan werken en een au-pair kan huisvesten. Het landhuis is gebouwd in 1929 naar een ontwerp van de architecten B.H. en C.M Bakker. Het huis is een gemeentelijk monument en is gebouwd in een voor de bouwtijd karakteristieke Interbellumstijl, waarbij het accent op de kap ligt. Het geheel is omzoomd door veel groen en privacy en biedt u een oprit ten behoeve van meerdere auto's, een garage, grote grastuin en een buitenzwembad met terras daaromheen.

De villa is gelegen op steenworp afstand van het bosrijke gebied van het Spanderswoud maar tevens centraal gelegen t.o.v. het Mediapark, een NS station en het centrum van Hilversum. De uitvalswegen richting de Randstad zijn goed bereikbaar. Grote steden als Utrecht en Amsterdam/Schiphol zijn binnen ca. 30 auto- of treinminuten bereikbaar.

Rondleiding:
Entree, vestibule, toilet met fonteintje, fantastische 'ontvangst' hal, sfeervolle living annex eetkamer met open haard, eikenhouten parketvloer en openslaande deuren naar veranda. Vanuit de hal zijn tevens een werkruimte (met openslaande deuren) alsmede de woonkeuken met inbouwapparatuur bereikbaar; voorts treft u een hal (bijkeuken) met toegang tot o.a. sauna en stoomcabine, garage (thans ingericht als was-/technische ruimte), stookruimte en provisie-/wijnkelder.

Via de prestigieuze bordestrap betreedt u de verdieping, waarbij het oog bij het omhooglopen direct valt op de prachtige glas-in-lood ramen. De riante overloop biedt toegang aan vier in grootte variërende slaapkamers, alle met een eigen functie en diverse kastruimtes. Één slaapkamer heeft een eigen loggia en een andere kamer toegang tot een 'speelse' zolderruimte boven de garage. Tevens zijn er 2 badkamers en een separaat toilet aanwezig op deze etage.

De karakteristieke zolderverdieping bestaat uit een centrale hal en 2 kamers.

Wij zijn verheugd u dit karakteristieke landhuis te mogen laten bezichtigen!

Features

Transfer of ownership
price
€ 1.250.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1929
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
295 m2
Exterior space attached to the building
4 m2
External storage space
32 m2
Volume in cubic meters
1238 m3
Plot size
1388 m2
ContactpersoonMervyn Zeldenrust
Real estate agent - Expert in Heritage and Monumental homes

+31 6 391 054 32
mervyn@ververjetwinters.nl

Verver Jet Winters Makelaars

Rijksstraatweg 26A
9752 AE Haren


050 534 0515


info@ververjetwinters.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us