Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

BOSCH EN DUIN

Baarnseweg 20 - 3735 MH
€2.985.000 k.k.
foto 1 Baarnseweg

Description

Dit prachtige privédomein in Bosch en Duin overstijgt alle definities van luxe, comfort en raffinement. Het sfeervolle en schitterende landhuis is gebouwd in 2005 met gebruikmaking van uitsluitend hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen. Dit landhuis is zonder enige twijfel, een van de meest exclusieve huizen in deze bijzondere woonomgeving.

Het landhuis heeft een globale inhoud van 1.800m³ en heeft een bijgebouw/garage voor meerdere auto’s met elektrische toegangsdeuren. Het huis is opgetrokken uit een gevelsteen van een oud-klooster waardoor de woning een authentieke fraaie uitstraling heeft. Binnen is het huis uitgerust met een geavanceerd Viessmann c.v. systeem en daarnaast van een uitgebreid, audio-, alarm- en centraal stofzuigersysteem. De vloeren zijn voorzien van visgraat parketvloeren en deels een originele dallen vloer uit een kerkgebouw. Alles geheel voorzien van vloerverwarming en daarnaast zijn de living en werkkamer voorzien van antieke schouwen.

Het landhuis vormt een harmonieuze eenheid met de omliggende tuin van ca. 4.400m², die is voorzien van een beregeningsinstallatie en royale zonneterrassen. Aan de voorzijde bevindt zich het elektrische toegangshek met video-intercom. Tevens is er een extra uitgang van ruim 75 meter lang met entree aan de Vossenlaan, hierdoor is het object tevens uitstekend geschikt voor een combinatie wonen en werken. Een in stijl van het hoofdhuis gebouwde verwarmde veranda c.q. overdekt buitenterras met open haard en een volautomatisch verwarmd buitenzwembad met groot zonneterras en buitendouche alsmede een echte boomhut, completeert het geheel.

Indeling:
De hoofdentree bevindt zich in het midden van de woning met daarachter een royale en statige hal met toilet- en garderoberuimte. Stijlvolle en fraaie werkkamer met opmaat kastenwand en open haard. De tuingerichte sfeervolle living heeft een open haard en dubbele openslaande deuren naar het zonneterras en aangrenzend een lichte serre. Prachtige eetkamer met aan weerszijde stalen deuren doorlopend naar de ruime luxe woonkeuken met eethoek en alle mogelijke inbouwapparatuur, bijkeuken met wasmachine- en drogeropstelling, opmaat gemaakte kasten en een aparte berging. Tweede toegangsentree naar de woonkeuken en de van binnenuit bereikbare grote garage met berging.

Souterrain:
Via een blinde deur in de hal is het souterrain bereikbaar bestaande uit een relaxruimte voorzien van een gym, sauna en jacuzzi. Wijn/provisie-, berg- en technische ruimte.

Eerste verdieping:
Fraai trappenhuis naar grote overloop; ouderslaapvleugel bestaande uit een slaap- en kleedkamer met kastenwanden, zeer complete en luxe badkamer met Belgisch hardsteen. De gang heeft een apart toilet en 2e luxe badkamer tevens voorzien van Belgisch hardsteen en drie ruime slaapkamers waarvan een met speels extra hoog plafond. De gehele verdieping heeft massieve houten vloerdelen en glad stuukwerk.

Tweede verdieping:
Ruime open zolderruimte met karakteristieke dakkapellen, hoog plafond en de mogelijkheid voor meerdere slaapkamers, veel bergruimte en een 3e badkamer.

Bijzonderheden:
-Totale vloeroppervlakte circa 500m².
-Korte afstand van wandelbossen, uitvalswegen, en de dorpskernen Zeist, Den Dolder en Bilthoven.
-Zo imposant als het huis aan de buitenzijde oogt, zo overzichtelijk en intiem is het gesteld aan de binnenkant, met een woonoppervlakte van circa 500m² is de villa absoluut groot, maar dankzij de doordachte indeling en het feit dat alle ruimtes prettig van omvang zijn, heeft u nooit het gevoel dat je verdwaalt in je eigen huis.

features

Transfer of ownership
price
€ 2.985.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
2005
Specific
N/A
Roof Type
dwarskap
Surface Areas And Volume
Living area
456 m2
Exterior space attached to the building
25 m2
External storage space
50 m2
Volume in cubic meters
1887 m3
Plot size
4394 m2
Contactpersoon

Mervyn Zeldenrust profile image

Mervyn Zeldenrust
Real estate agent - Expert in Heritage and Monumental homes

+31 6 391 054 32
mervyn@ververjetwinters.nl

Verver Jet Winters Makelaars

Rijksstraatweg 26A
9752 AE Haren


050 534 0515


info@ververjetwinters.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us